Vintis_Banner_Yoeri-WTB

Werken bij Vintis Installatieadviseurs? Zeker doen! Veel medewerkers zijn erg enthousiast over onze organisatie. En dat is niet zonder reden. Wij hechten veel belang aan duurzaamheid en stellen jouw ontwikkeling centraal. Yoeri, Engineer Werktuigbouwkunde, voelt zich erg betrokken bij zijn werkzaamheden bij Vintis Installatieadviseurs. Benieuwd hoe dit komt? Lees dan snel verder.

Yoeri's passie voor Werktuigbouwkunde

Yoeri werkt al meer dan vier jaar bij Vintis Installatieadviseurs. Hij begon als junior technicus na zijn opleiding Ad Maintenance & Mechanics en is nu bijna twee jaar eerste technicus Werktuigbouwkunde.

"Ik heb veel geleerd van mijn collega’s en de opleidingen Luchtbehandelingstechniek en Hydraulische schakelingen bij het TVVL hebben mijn kennis naar een hoger niveau getild."

Vertel eens Yoeri, waarom heb je voor Vintis gekozen? Wat trok je aan?

"Veel zelfstandigheid, persoonlijke waardering en vertrouwen staan hierin centraal.  Tijdens de sollicitatiegesprekken met Robert en Frank, de directie van Vintis, voelde ik gelijk een klik. Hun eerlijke, open en directe communicatie vormden een solide basis voor vertrouwd contact. Ik heb altijd het gevoel gehad dat zij het beste met mij voor hebben, wat blijkt uit de waardering en het vertrouwen die ik ontvang."

"De kern is doorgronden wat er gevraagd wordt door de opdrachtgever en dit vertalen naar een goed advies of technische uitwerking."

"Wat doe je precies bij Vintis?" Yoeri legt uit: "Mijn rol is veelzijdig en uitdagend en dat vind ik heel leuk. Geen enkele dag is hetzelfde. Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor de werktuigbouwkundige uitwerking van projecten en de eerstelijns communicatie."

Zijn Werktuigbouwkundige werkzaamheden zijn uiteenlopend, "Mijn taak is om te begrijpen wat er van ons gevraagd wordt en dit te vertalen naar een goed advies of een technische uitwerking. Dit kan in de vorm zijn van een onderzoek, het opstellen van fase documenten, het uitvoeren van simulatieberekeningen, het leiden van integrale overleggen, het ontwikkelen en uitwerken van BIM-modellen, kwaliteitswaarborging, montage-inspecties, het opstellen van offertes, het meehelpen met tender teksten ."

"Energiezuinige Installatietechnische oplossingen die mijn collega's en ik hebben bedacht en uitgewerkt, zie je terug in de gebouwen die we ontwerpen. Er is niets mooier dan met trots naar onze duurzame technische oplossingen te kijken."

"Als je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt om de wereld groener te maken en een verschil wilt maken in de energietransitie, dan is werken bij Vintis een logische stap. Mijn passie voor techniek maakt mijn werk extra leuk, en we praten dagelijks over nieuwe toepassingen en uitdagingen om nieuwe en bestaande  gebouwen energieneutraal te maken en zo onze bijdrage te leveren."

Bij Vintis krijg je vrijheid en verantwoordelijkheden

Yoeri kan Vintis zeker aanbevelen vanwege de vrijheid, verantwoordelijkheid en het vertrouwen die je krijgt. "Dit stelt je in staat niet alleen je vakgebied, maar ook projectprocessen grondig te begrijpen.

De samenwerking met mijn collega’s is uitstekend. We combineren professionaliteit met een gezonde dosis humor, waardoor er altijd ruimte is om het ook gezellig met elkaar te hebben. Die onderlinge waardering en het plezier in ons werk houden ons gemotiveerd en klaar om elkaar te ondersteunen."

Yoeri's mijlpalen bij Vintis

Voor Yoeri zijn er de afgelopen jaren veel mijlpalen geweest bij Vintis.

''Ik zie mijn ontwikkeling meer in de vorm van mijlpalen dan dat het aan specifieke projecten gebonden is. Mijn eerste project waarin ik zelfstandig in Revit werkte, mijn eerste werkomschrijving, mijn eigen geschreven bestek, mijn eerste aanbesteding, de oplevering van een project, en mijn eerste tender zijn daar voorbeelden van. Er zijn veel mooie momenten geweest. Daar waar er één is, zullen er nog meer komen en op een zeker moment heb ik alle ‘eerste keren’ wel gehad, en dan kijk ik weer uit naar nieuwe uitdagingen.''

Word je onze nieuwe collega?

Herken jij jezelf in dit verhaal en wil je graag meer weten over deze functie van (Senior) Engineer Werktuigbouwkundige of over andere functies bij Vintis? Bekijk onze andere vacatures of neem contact op met onze Recruiter Dennis Hofman. We beantwoorden al jouw vragen graag!

Neem contact op met onze Recruiter Dennis via Whatsapp of telefonisch.

06-81047335

d.hofman@vintis.nl

Stuur mij een whatsapp