Verhalen
Vintis_Banner_team_v2
Samen voor het beste resultaat

25-09-2023

Bij Team Vintis verwelkomen we graag nieuwe talenten om ons team te versterken. Ben jij degene die mee komt werken aan het realiseren van comfortabele en duurzame gebouwen? Ontdek onze openstaande vacatures en maak je klaar om deel te nemen aan ons volgende bedrijfsuitje.

LI_Vintis_Cedric_projectleider_v2
Projectleider bij Vintis aan het woord

11-09-2023

Projectleider bij Vintis betekent verder kijken dan de techniek! 👀 Waarom Cedric iedere dag met plezier naar werk komt? “De samenwerking met diverse partners geeft een interessante dynamiek aan het werk. Wij kijken vanuit nature verder dan de techniek.” 🤝

Weten wat Cedric nog meer allemaal doet? 💪
Lees snel zijn verhaal!

#installatietechniek #werktuigbouwkunde #vintis #medewerkersverhaal

LI_Vintis_borrel_jubileum_2023
Bijzondere Vintis Update

31-08-2023

Na de presentatie over energieopslag in fase overgangsmateriaal (PCM) hebben we collega Adko de Roode verrast door hem flink in de spotlight te zetten tijdens onze Vintis update.  Adko is 17,5 jaar bij Vintis in dienst!

Adko van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Dit jubileum hebben we gevierd met mooie cadeaus, lekkere tapas en een dart toernooi.

Bezoek www.werkenbijvintis.nl en ontdek hoe je ook bij Vintis kunt bijdragen aan innovatieve energieopwekkende comfortabele en duurzame leef- en werkomgevingen.

LI_Vintis_Ashvin-Robert
Versterking van ons elektrotechnisch adviesteam

10-08-2023

Met de start van Ashvin Sewnath, breiden we het Vintis team verder uit met een ervaren Elektrotechnisch Engineer. Ashvin brengt waardevolle kennis mee vanuit zijn achtergrond bij installateurs en adviesbureau. Het is zijn ambitie om de wensen van onze opdrachtgevers om te zetten in moderne, praktische, duurzame en uitvoerbare oplossingen.

We verwelkomen Ashvin en wensen hem veel succes en werkplezier toe in ons team!

LI_Vintis_Milad-Robert
Nieuw talent bij Vintis!

04-07-2023

We zijn blij met de komst van onze nieuwe collega, Milad Kalantary. Hij heeft zijn studie WTB afgerond aan De Haagse Hogeschool in Delft en als student gewerkt als technicus Werktuigbouwkunde. Zijn afstudeeronderzoek naar de toepasbaarheid van Phase Changing Materials PCM) in utiliteitsgebouwen sluit perfect aan bij de visie van Vintis om duurzame gebouwgebonden installatieconcepten te realiseren.

Milad, veel succes en werkplezier in ons team!

Team Vintis gaat voor uitdagende Escape

12-05-2023

Team Vintis gaat voor uitdagende Escape bij DarkPark in Zoetermeer. Drie escaperooms: pikdonker, spooky hotelkamer, grafkisten, bruidsjurken en dolende weesmeisjes...... Al snel wisten we dat het een flinke uitdaging zou worden te ontsnappen. Door samenwerking, fanatisme en vindingrijk te zijn kwamen we steeds een dichter bij de uitgang. DarkPark jullie hebben ons flink laten schrikken! We konden aansluitend bij restaurant El Pueblo napraten over onze belevenissen en hebben genoten van de heerlijk tapas. Bedankt collega’s voor de hele gezellige avond!

Wil je aansluiten bij het volgende bedrijfsuitje van Vintis? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s.

Vintis heet Mike welkom!

27-03-2023

Met een hecht team ontwikkelen we duurzame energie neutrale en comfortabele gebouwen. Meer weten? Bekijk onze vacatures  of neem contact met ons op via d.hofman@vintis.nl.

Achter de schermen

13-02-2023

Voor onze nieuwe site is Team Vintis op kantoor en op locatie bij project Coenecoop College in Waddinxveen op de foto gegaan.Wil jij ook meewerken aan het verduurzamen van de bebouwde omgeving in Nederland? Heb je een Elektrotechnische of Werktuigbouwkundige achtergrond? Of ken je iemand? Wij ontwikkelen met een hecht team duurzame energie neutrale gebouwen. Meer weten? Kijk bij onze vacatures of neem contact op met onze recruiter Dennis Hofman via d.hofman@vintis.nl.